Koulutettu hieroja Mari

Henkilökunta

Employee picture

Mari K.

Koulutettu hieroja vuodesta 2015 BodyMind Energy Balancing Method tasot 1 ja 2.

Lahjakortit

Lahjaksi, tai muuten vain rentoutta läheisellesi, itsellesi, tai ystävällesi.

Ajanvaraus

Ajanvaraus on hyvin yksinkertainen ja helppo. Voit valita myös useamman palvelun samalla kertaa.

Yhteystiedot

Uitonrinne 18, 58700 Sulkava

Sijainti

 Koulutettu hieroja Mari

 +358404187509

 Uitonrinne 18 58700 Sulkava

 mais.energy.relaxing@gmail.com

Ota meihin yhteyttä

Hinnasto

Hieronnat voit maksaa myös seuraavilla hyvinvointieduilla: Epassi, Smartum ja Edenred. Muut maksutavat: Käteinen, pankkikortti ja mobilepay. Laskutus vain yrityksille.

HierontaHinta alk.
Klassinen hieronta 30min
Ns. pikahieronta niska-hartia-alueelle.
35,00 €
Niska- ja hartiahieronta
Niska- ja hartiahieronta on yksi parhaita keinoja lievittää jännitystä ja kipua niska-hartiaseudun lihaksissa. Täydellinen vastalääke istumatyötä tekevälle.
45,00 €
Klassinen hieronta 60min
Kehoa rentouttava hieronta. Mitä tunnin aikana kerkiää käsittelemään?: - Koko selkä, niska-hartia-alueen ja kädet - Alaselkä ja alaraajat molemmin puolin - Keskittyen niska-hartia-alueen ongelmiin - Tai asiakkaan toiveiden mukaan Jos tulee mieleen kysyttävää ennen hierontaa, soita, tai laita viestiä 0404187509
50,00 €
Klassinen hieronta 70min-90min
Koko vartalon rentouttava hieronta. Hoidon aikana käyn läpi niska-hartia-seudun, koko selän, pakarat ja alaraajat molemmin puolin, kädet, sekä purentalihaksistoa. Vaihtoehtoisesti voi hoidon keskittää jalkojen kokonaisvaltaisempaan käsittelyyn, tai keskittyä selän alueen ongelmiin, asiakkaan toiveet huomioiden. Jos tulee mieleen kysyttävää ennen hierontaa, soita, tai laita viestiä 0404187509
65,00 €
Klassinen kokovartalohieronta 120min
Koko vartalon rentouttava hieronta. Hoidon aikana käyn läpi niska-hartia-seudun, koko selän, pakarat ja alaraajat molemmin puolin, kädet, sekä purentalihaksistoa. Tai vaihtoehtoisesti keskittyen kehon ongelma-alueisiin asiakkaan toiveet huomioiden. Jos tulee mieleen kysyttävää ennen hierontaa, soita, tai laita viestiä 0404187509
80,00 €
Energiahoito/Hermoston tasapainotusHinta alk.
Energiahoito 60-90 min
Energiahoidolla voidaan hoitaa mm. erilaisia fyysisiä ongelma, kuten vino lantio, jalkojen erimittaisuutta, eriasteisia kiputiloja, lihaskireyksiä. Unettomuutta, väsymystä, levottomia jalkoja. Stressiä ja sen taustaa, masennusta sekä ahdistusta. Energiahoito on myös erittäin tehokasta pelkkänä rentoutushoitona kiireisen arjen keskellä. Kun tulet ensimmäistä kertaa energiahoitoon, etkä tiedä millaisen hoidon haluat, tai tarvitset, ei hätää. Teen pienen alkuhaastattelun minkä perusteella hoitoa lähdetään toteuttamaan. Hoitokerta kestää noin 60min-90min haastatteluineen. Jos sinulla on kysyttävää, tai jokin mietityttää, niin laita viestiä tai soita 0404187509. Oikein lämpimästi tervetuloa. :)
75,00 €
Syvärentoutus, kehon virheasentojen mittaus ja korjaus. 120min
Syvärentoutus on ihanteellinen tapa ottaa itselleen aikaa arkiaskareiden keskellä. Syvärentoutus sopii kaikille, jotka kaipaavat omaa aikaa, hiljentymistä hälinän keskellä, syvää rentoutumista, tai muuten vain omien voimavarojen latautumista. Hoidon aikana voidaan jutella, tai olla vain ihan hiljaa, juuri niinkuin sinä haluat. Ennen syvärentoutusta tehdään kehon virheasentojen mittaus ja korjataan niitä. Virheasentojen mittaus on hellävarainen, eikä siinä naksutella ja käännellä paikkoja auki. Oikein lämpimästi tervetuloa! Tule sellaisena kuin olet. :)
80,00 €
Muut hyvinvointipalvelutHinta alk.
HCA - Mittaus, Ensimmäinen mittauskerta
Health Consept Analyzer. Mittauksessa saat tietää mm. kärsitkö puutoksista ja onko jotkin puutokset aiheuttaneet kehollesi jo jotain oireita. Mittauksessa pääset varhaisessa vaiheessa kiinnittämään huomiota sinun hyvinvointiasi edistäviin asioihin ja mahdollisesti myös vältyt terveysriskeiltä. Huom! Mittaustulos ei ole aukoton, eikä sillä diagnosoida sairauksia. Mittaus perustuu magneettiresonanssianalyysiin ja on kehon arviointimenetelmä. Solumme uusiutuvat säännöllisesi tuottaen erilaisia sähkömagneettisia aaltoja, laite havaitsee värähtelyt ja poikkeamat. Laite vertaa tuloksia normaaleihin viitearvoihin ja antaa sen mukaan tuloksensa. Mittauksessa saat tietää asioita sydän- ja verisuoniin liittyvistä asioista, luuston rakenteesta, ruuansulatusjärjestelmästä, vitamiini- & kivennäisainetasoista, kehon mahdollisesta myrkkytaakasta ja siitä voisiko jokin vaivasi johtua jostain puutostilasta. Solujen sisäinen mittaus toimii yhtenä lisänä esimerkiksi verikokeiden kanssa. Verikokeissa mitataan usein solujen ulkoista tilaa, harvoin solujen sisältä. Seerumissa on eri aineet ja eri koostumus, kuin mitä on solun sisällä. Saat henkilökohtaiset suositukset, jotta tilanteesi muuttuisi vieläkin paremmaksi.
90,00 €
HCA-Mittaus, Uusintamittaus
Health Consept Analyzer.
65,00 €
HCA-Mittaus, Ryhmille
Health Consept Analyzer.
55,00 €
HCA-Mittaus, Ryhmille - Uusintamittaus
Health Consept Analyzer.
45,00 €
Banner